"Поки триває війна": Український музикант закликав закрити кордон з РФ (відео)

Кордон України з Росією до кінця війни має бути закритий для всіх росіян.

Іван Леньо

Таку думку висловив в ефірі ObozTV відомий український музикант, фронтмен гурту Kozak System Іван Леньо, коментуючи гастролі в Україні російських артистів, передають Патріоти України.

"Війна для кожного з нас стала певною межею. Для будь-якої культурної людини, яка бачить агресію Росії проти України, є неприйнятними будь-які відносини з країною-агресором. Це природа речей, це даність, яка не вимагає дискусії і робить її неможливою", – підкреслив Леньо.

За його словами, "кордон має бути закритий для кого завгодно з "імперії", поки триває війна". "Коли ми цю війну завершимо, сподіваюся перемогою, тоді буде так само, як з будь-якими країнами, які мали військові конфлікти. Є візовий режим, є Служба безпеки України, і вона робить безпосередню роботу з фільтрування людей, які збираються приїхати в Україну з якоюсь метою", – заявив музикант.

"Якщо людина їде до родичів, бо цілком зрозуміло, що дуже багато спільного в побуті є між цими двома країнами, будь ласка, їдь – жодних проблем. А коли сюди приїжджає, наприклад, якийсь пропагандист, або людина, яка була в загарбаному Криму, або публічно висловлювала симпатію до політики президента Росії... Як українець може дозволити собі таке приниження пускати цю людину сюди, адже вона буде продовжувати свою брудну роботу", – підкреслив Леньо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...