"Полцарства за корону": Ватажок терористів "ДНР" видав гучний "указ" і обіцяє багато грошей

Недавнє розпорядження ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна про посилення патрулів в "столиці республіки" і додатковий набір людей в його охорону - явні свідчення того, що "глава" ОРДО всерйоз побоюється за свою безпеку.

Блогер з Донецька "Ёжик Донецкий" оприлюднив в Тwitter "розпорядження" "глави" "ДНР" з приписом "міністру внутрішніх справ" збільшить кількість патрулів у "столиці". Також блогер пише, що оголошений додатковий набір в особисту охорону Пушиліна, передають Патріоти України.

Нових охоронців заманюють зарплатою в 50-60 тис. рублів. Але є великі сумніви, що навіть настільки казкові для "ДНР" умови дозволять швидко укомплектувати штат охоронців до бажаної для ватажка "ДНР" кількості людей. Адже на цій роботі дуже великий ризик "відправитися" до Кобзона і Захарченка разом з "шефом", який може і не пережити річницю загибелі свого попередника.Як відомо, Пушилін став об'єктом загальної ненависті. І росіян - за непомірну схильність до крадіжок російських грошей, що виділяються "республіці" так би мовити "на бідність". І своєю "вати" - за брехливість, боягузтво і в підсумку за зраду "ідеалів ДНР".

Немає в шахрая-МММщика напускної войовничості Захарченка. І цей контраст дуже помітний, особливо - для "старої гвардії", тобто, для тих небагатьох доживших до наших днів польових командирів незаконних збройних бандформувань, які знали знищеного Захарченка ще з 2014 року.А для всіх відразу Пушилін - обманщик і абсолютно безпорадний "управлінець", який стрімко гробить "молоду республіку". Тому його доля - напевно незавидна. І ніяка охорона, ніякі патрулі не допоможуть. "Захару сильно допомогла охорона? А Гіві з Моторолою? Кількість охорони в разі ліквідації відпрацьованого матеріалу Москвою тільки збільшить кількість жертв", - написали в коментарях підписники блогера.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...