Поламала медичну мафію: Українці прийшли до Супрун, щоб сказати їй “Дякуємо!” (фото, відео)

У п’ятницю, 30 серпня, біля будівлі Міністерства охорони здоров’я зібралося близько двохсот людей, щоб подякувати Уляні Супрун за її роботу на посаді в. о. міністра.

Супрун зі своїми заступниками вийшла до людей, її зустріли тривалими оплесками і криками “Дякуємо!”, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.Вона розповіла, що продовжить займатися трансформацією системи охорони здоров’я. Також буде писати книгу. “Не турбуйтеся, Facebook-пости будуть три рази в день. Це не частина моєї роботи в МОЗ, це моя особиста сторінка”, – зазначила Супрун.Також вона зазначила, що сьогодні поспілкувалася з наступницею Зоряною Скалецькою. “Від неї ми почули, що вона підтримує ті зміни, які вже зроблені і що це правильний шлях”, – сказала Супрун.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...