Полчища мишей "захопили" штат в Австралії (відео)

Всього одна пара гризунів може дати приплід в середньому до 500 нащадків за сезон. Інтенсивні програми труєння малоефективні проти них, тому місцевим жителям залишається сподіватися, що проливні дощі втоплять мишей в їх норах.

В австралійському штаті Новий Південний Уельс почалося справжнє нашестя мишей, які розплодилися через значний врожаю зернових в цьому році. Вторгнення гризунів стало найсильнішим за кілька десятиліть, передає The Guardian, передають Патріоти України.

Фермери розповідають, що їх атакують тисячі крихітних гризунів, вони пожирають урожай і забираються в будинки. Продукти в супермаркетах тепер зберігаються в пластикових контейнерах, тому що упаковка не перешкода гострим зубам. «Вночі земля просто рухається, а навколо бігають тисячі і тисячі мишей!» - сказав аграрій з міста Гілгандра Рон Маккей.
Миші забираються навіть в лікарняні палати, як мінімум троє пацієнтів вже були укушені ними. Гризуни бігають по ліжках місцевих жителів, забираються в чисту білизну в шафах, гризуть запаси в коморах. Фермери очікують значних господарських втрат через мишаче нашестя, оскільки шкідники зіпсували тюки сіна, заготовленого на зиму.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...