Політемігрант розповів, що може врятувати Білорусь від захоплення Росією

Білорусь, яку зараз Росія активно намагається поглинути шляхом створення Союзної держави, може врятувати тільки ослаблення самої Російської Федерації.

Тоді Кремлю вже буде не до задоволення своїх імперських амбіцій, потрібно буде вирішувати внутрішні проблеми. Таку думку висловив політемігрант Алєсь Міхалєвіч, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

«Будем надеяться на то, что Россия ослабнет, как это происходило в конце 1980-х, в 1990-х годах, когда фактически Польше, Чехословакии, Восточной Германии разрешили стать независимыми. Разрешили лишь потому, что Советский Союз был слаб», — прогнозує Міхалєвіч.

За його словами, подібне може статися і в Білорусі, коли країна відійде в сторону від Росії, стане нормальною демократичною правовою державою, інтегрованою в західні структури. Він вважає, що білоруське суспільство давно вже до цього дозріло.
Поки ж союзником Мінська виступає авторитарна і недемократична Росія, білорусам не варто сподіватися на якісь серйозні зміни.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...