Політкоректність та санкції по-боку: Facebook верифікував сторінку Аксьонова як глави російського Криму

Фактично можна говорити про те, що адміністрація Facebook визнала російський статус Криму.

Сергій Аксьонов

Соціальна мережа Facebook верифікувала сторінку глави Республіки Крим Сергія Аксьонова. Тепер його аккаунт позначений синьою «галочкою». Синій значок підтвердження говорить про те, що сторінка є справжньою і це перевірено адміністрацією Facebook, передають Патріоти України.

Отримати «галочку» вдається далеко не кожному політику, оскільки соцмережа пред'являє жорсткі вимоги.Згідно з інформацією, розміщеною в довідковому центрі Facebook, для підтвердження запиту необхідна копія посвідчення особи з фото державного зразка (наприклад, паспорта або водійських прав).

Наявність синьою галочки говорить про те, що адміністрація Facebook перевірила російські документи Аксьонова та визнала їх і його правовий статус. Тим більше, що верифікована сторінка є не особистим обліковим записом фізособи, а офіційною сторінкою політика, із зазначенням його посади як глави російського Криму в описі.Складність проходження верифікації в Facebook підтверджує той факт, що з 20 найбільш цитованих губернаторів-блогерів за рейтингом «Медіалогії» підтверджені акаунти - лише у чотирьох: губернатора Підмосков'я Андрія Воробйова, глави Бурятії Олексія Циденова, глави Карелії Артура Парфенчікова і керівника Криму Сергія Аксьонова.
Нагадаємо, що в 2014 році Facebook блокував сторінку Аксьонова за «заклики до сепаратизму в Україні в соцмережі». Про це політик повідомляв в Твіттері. Судячи з того, що Facebook не тільки відновив, але і верифікував акаунти глави Республіки Крим, адміністрація американської соцмережі визнала легітимність його повноважень в Криму.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...