Політолог прокоментував відмову Кремля гарантувати режим припинення вогню на Донбасі

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія не може виступати в якості гаранта дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.

Домовленості про безстрокове перемир'я в Донбасі, які вступили в силу 27 липня, - важливий крок до розрядки напруженості, але важливо, щоб "вони повністю дотримувалися обома сторонами конфлікту". З такою заявою сьогодні виступив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

Політолог Тарас Березовець, цитуючи спікера Кремля, зазначив, що російська сторона вважає припинення обстрілів "позитивним кроком в бік зміцнення взаємної довіри", однак Москва відмовилася виступати гарантом дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.

Однак до того, як Москва роз'яснила свою позицію, головнокомандувач ООС Володимир Кравченко заявив: "На жаль, з боку противника в 00:20 - 00:45 був обстріл підрозділу 36-ї окремої бригади морської піхоти ... Втрат з боку об'єднаних сил немає". За словами Кравченка, українські збройні сили на обстріл не відповідали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...