Поліцейську, яка воювала на Донбасі, пограбували у Дніпрі (фото)

Злочинець відкрив пластикове вікно в житло 36-річної співробітниці поліції і пробрався всередину.

У Дніпрі затримали чоловіка, який забрався в квартиру поліцейської та учасника бойових дій на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Злочинець відкрив пластикове вікно в житло 36-річної співробітниці поліції і пробрався всередину. Він вкрав телевізор, ноутбук, ювелірні вироби та нагороди учасника бойових дій, що належать потерпілій. Вона звернулася в поліцію із заявою.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який раніше неодноразово потрапляв в поле зору поліції: за грабіж, домашнє насильство, водіння в нетверезому стані і п'яні дебоші. Вкрадене чуже майно злодій на таксі довіз до найближчого ломбарду і здав.

Поліцейські затримали чоловіка. При огляді виявили при ньому оснащений пістолет, який переданий на експертизу. Слідчі дії проведені за місцем проживання зловмисника, а також в ломбардному відділенні. Серед вилучених речей - майно, вкрадене в поліцейської, в тому числі - її бойові нагороди.

В порядку ст.208 КПК України зловмисник затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. За крадіжку чужого майна, вчинену з проникненням в житло, йому загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...