Поліцейську, яка воювала на Донбасі, пограбували у Дніпрі (фото)

Злочинець відкрив пластикове вікно в житло 36-річної співробітниці поліції і пробрався всередину.

У Дніпрі затримали чоловіка, який забрався в квартиру поліцейської та учасника бойових дій на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Злочинець відкрив пластикове вікно в житло 36-річної співробітниці поліції і пробрався всередину. Він вкрав телевізор, ноутбук, ювелірні вироби та нагороди учасника бойових дій, що належать потерпілій. Вона звернулася в поліцію із заявою.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який раніше неодноразово потрапляв в поле зору поліції: за грабіж, домашнє насильство, водіння в нетверезому стані і п'яні дебоші. Вкрадене чуже майно злодій на таксі довіз до найближчого ломбарду і здав.

Поліцейські затримали чоловіка. При огляді виявили при ньому оснащений пістолет, який переданий на експертизу. Слідчі дії проведені за місцем проживання зловмисника, а також в ломбардному відділенні. Серед вилучених речей - майно, вкрадене в поліцейської, в тому числі - її бойові нагороди.

В порядку ст.208 КПК України зловмисник затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. За крадіжку чужого майна, вчинену з проникненням в житло, йому загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...