Поліцейський режим Путіна тріщить по швах: Російські ув'язнені стали частіше бити тюремників, - дослідження

Співробітники Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) в Росії страждають від погроз, образ і фізичного насильства з боку ув'язнених в двадцять разів частіше, ніж ті від них.

Відповідну статистику підготували у ФСВП РФ, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

При цьому напади на тюремників, за даними відомства, відбуваються все частіше. Так, в минулому році було порушено 249 кримінальних справ про такі факти, що на 25 більше, ніж у 2017 році. «Завдано шкоди здоров'ю 55 співробітникам УІС, в 2017 році постраждали 46 співробітників», - відзначили в прес-службі ФСВП.

Число групових нападів на фсінівцев в минулому році подвоїлася: з 10 до 20.
За фактами насильства стосовно ув'язнених в 2018 році порушили 33 кримінальні справи, 22 з них з'явилися після публікації відеозапису групового побиття засудженого Євгена Макарова в Ярославлі. «Після "ярославських подій" у всіх територіальних органах були проведені перевірки, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 142 працівника», - додали у ФСВП.
Опитані правозахисники стверджують, статистика тюремного відомства не відображає реальної картини. Так, співробітник фонду «Громадський вердикт» Яків Іонцев пояснив, що заявам від засуджених дають хід тільки приблизно в кожному другому випадку, коли цьому активно не чинить опір адміністрація установи.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...