Поліція безсила: Журналісти показали, як живуть у Києві вокзальні злодії (відео)

У муніципальній варті Києва чисельність банди оцінюють у приблизно 100 осіб.

Столичний залізничний вокзал перетворився у жахливе злочинне лігво, де панує банда крадіїв і жебраків перед якими чомусь безсила навіть поліція, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Будемо красти завжди, все життя", - кажуть вони. "У нас така робота – треба ворувати", - пояснюють ці люди.

Герої відео пікнікують біля вокзалу, на імпровізованому столі – горілка та вино. Чоловіки обурюються, чому їм заважають відпочивати і кличуть на перевірку документів у лінійний відділок: "Люди собі відпочивають". Звинувачення в крадіжках відкидають – кажуть, що гроші отримують жебрацтвом.

Обізнані ці особи і з особливостями роботи столичної поліції: "Якби була поліція з Солом’янського райвідділу, то вони б мали право, а ці заберуть і через п’ять хвилин відпустять, навіть не через п’ять хвилин, а через секунду".

Оренда квартири поблизу вокзалу коштує 8-12 тисяч тисяч гривень на місяць. Учасники банди ж живуть у власноруч змайстрованих хижках із поліетилену і деревини.

Чергові поліцейські не коментують ситуацію, але журнал обліку показують. Майже всі затримані бувають у відділенні ледь не щодня і мають однакову реєстрацію – місто Берегово. Сенсу ховатися випущені на свободу не бачать – вони впевнені, що на вокзалі української столиці можуть робити все, що забажають.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...