Поліція і Нацгвардія нічого не помітили: В Одесі курсанти успішно "замінували" облдержадміністрацію

Підсумком операції одеських «ніндзя» стали галочки в залікових книжках і грандіозний рознос охоронців з боку їх начальства.

Курсанти факультету підготовки фахівців військової розвідки і спеціального призначення Військової академії Одеси успішно здали залік по розвідпрактиці, передають Патріоти України з посиланням на Думську.

Днями вони таємно проникли в будівлю облдержадміністрації на проспекті Шевченка і заклали там муляж бомби. «Хоча входи ОДА охороняються і поліцією, і Національною гвардією, курсанти не розгубилися. Перед головним входом в адмінкорпус одна група хлопців шумно поспілкувалася один з одним. Поки охорона розбиралася з ними, інші діяли за принципом «тихо прийшов і тихо пішов». Потрапивши всередину з іншого боку, майбутні спецназівці вдало заклали біля кабінету голови облради пакет, що імітує міну, а потім пішли буквально за спиною у гвардійців», - розповіло джерело у військовому вузі.
Підсумком операції одеських «ніндзя» стали галочки в залікових книжках і грандіозний рознос охоронців державної установи з боку їх начальства.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...