Поліція просить впізнати нелюда: У мережі показали фоторобот педофіла, який напав на дівчинку

Правоохоронці склали фоторобот чоловіка, який напав на 15-річну дівчинку в Дніпрі.

Про напад повідомила мати дівчинки в Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, нападник накинувся на дитину по дорозі на пляж, який розташований біля церкви. Невідомий напав ззаду і вдарив підлітка по голові пляшкою. Після, злочинець потягнув жертву в кущі. На щастя, невідомого злякали перехожі і він кинувся бігти. Постраждалій наклали 6 швів. У неї сильно порізане обличчя.

Згідно зі свідченнями потерпілої, правоохоронці склали фоторобот нападника. Поліція просить дніпрян впізнати нелюда. Він все ще перебуває на волі.

Прикмети нападника - чоловік у віці 40-45 років. Зріст 1,70 м. Темне волосся. Смаглявий. Був одягнений в чорну футболку і темні джинси.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...