Поліція шукає власника: У Парижі в підвалі будинку знайшли валізу з 500 тис. євро

Чемодан знайшла жінка, яка отримала квартиру у спадок від матері.

У будинку, розташованому поруч з Ейфелевою вежею, знайшли валізу з готівкою всередині — її оцінили в 500 тисяч євро. Поліція шукає власника, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

«Ми ще не закінчили підрахунок. Йдеться про суму від 500 тис. до 600 тис. євро», — наводить El Mundo слова джерела в поліції, посилаючись на AFP.

Чемодан знайшла 50-річна француженка, яка успадкувала квартиру від своєї матері. Вона хотіла, щоб агент з нерухомості оцінив її квартиру, але вони не змогли потрапити до підвалу. Жінці довелося викликати слюсаря, який допоміг розкрити двері — так вони натрапили на гроші.

Тепер поліція шукає господаря і намагається встановити, як там опинилася ця валіза.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...