"Поліція" все приховує, лікарі швидкої бояться за життя: Мешканка ОРДО показала, що стало з її братом за порушення комендантської години (фото)

За словами родички жертви, брата били 10 осіб, «переламали всі ребра, ребро пошкодило легеню, вся голова в шишках, струс, поламаний ніс, обличчя все в саднах, на одне око не бачить, тому що воно заплило».

Мешканка тимчасово непідконтрольного українському уряду Харцизька (Донецька область) показала, як побили її брата співробітники місцевого «МВС». Про це вона написала в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За її словами, брата затримали 14 вересня біля будинку. Чоловік перебував на вулиці о 23.05. Його затримали, як порушника комендантської години, і відразу забрали до відділу. «Нам сказали що він намагався чинити опір, тримаючись за зупинку. Говорили: "Давай 800 рублів, і ми тебе відпустимо". Мій брат відмовився платити, і був затриманий», - пише місцева мешканка.

Оператор по телефону 102 підтвердив факт затримання і повідомив, що вранці чоловіка відпустять. Однак вночі «поліція» передзвонила і повідомила, що зараз приїдуть співробітники, яким потрібен паспорт затриманого. «Коли вони під'їхали, ми вийшли, нам не хто не показав навіть посвідчення. Я паспорт віддавати відмовилася, на що мені почали грубити, і сказали що і мене зараз заберуть за порушення комендантської години. За підсумком вони зателефонували у відділ, і ми разом з ними, відвезли паспорт у відділ. По дорозі, чоловік розповідав, що зараз йому хочуть приписати 185 статтю за "непокору", пояснюючи все тим, що брат тримався за зупинку, і не хотів іти за ними в машину», - додала автор повідомлення.

На наступний день до неї прийшов свідок затримання, який розповів, що у відділі «поліцейські» їх били, і що брат жінки знаходиться «при смерті, у важкому стані». «Взагалі не знає, чи живий він. Розповів, що викликали швидку. Що лікарі сказали, що у мого брата - загроза життю. Лікар сказав, що якщо йому зараз не допомогти, то йому залишилася максимум година. На що вони ( "поліцейські", - ред.) сказали "так ми його зараз відпустимо, і хай йде". І все це справа рук нашого прекрасного відділу», - написала сестра потерпілого.

За її словами, брата били 10 осіб, «переламали всі ребра, ребро пошкодило легеню, вся голова в шишках, струс, поламаний ніс, обличчя все в саднах, на одне око не бачить, тому що воно запливло». Чоловік знаходиться в травматології, у важкому стані.

У «поліції» стверджують, що він «впав сам», і що його рідні нічого не доведуть. «Лікар на швидкійї сказав взагалі: «Дивіться акуратно, щоб ми потім труп ніде не знайшли», - поскаржилася мешканка Харзцизська.

За її словами, в «поліції» їй не сказали прізвища людей, які затримали брата. Його сім'я написала заяву в прокуратуру, проте поки ніяких результатів у справі немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...