Поліція затримала ймовірних вбивць сина столичного депутата (фото, відео)

З'явилися нові подробиці вбивства 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Журналіст Юрій Бутусов повідомляє у Facebook, що, за матеріалами слідства, кілер підкараулив Соболєва біля ресторану «Маріо», передають Патріоти України.

Він зробив один постріл з гвинтівки калібру 7,62 мм, цілився в Соболєва, який перебував за кермом, але не врахував швидкість руху машини.

Наводиться і інша інформація. Так, Страна.ua опублікувала дані, що кілерів було двоє, а постріл зробили з № 310 хостелу, що знаходиться на вул. Тарасівська, 4. Цей номер орендували на ім'я Олега Володимировича Стрельникова, 03.10.1998 року народження, його паспорт вважається втраченим в 2017 році. Видання наводить фото потенційного вбивці з камер спостереження:На брифінгу керівництво столичної поліції розповіло, що правоохоронці вилучили зброю кілерів. Також затримано двох підозрюваних з підробленими документами - хлопці по 18 і 19 років. Вони не жителі Києва, житло знімали, але постріл був зроблений не з орендованої квартири, використовувався карабін калібром 7,62 мм.

Інформація, що з'явилася в ЗМІ, що кілери - активісти «Правого сектора», начальник ГУ Нацполіції в м.Києві Андрій Крищенко назвав чутками. Одна з версій вбивства - фінансово-господарська діяльність В'ячеслава Соболєва. Крім того, правоохоронці розглядають можливість замаху через сімейно-побутові проблем або професійну діяльність. Причетність до замаху терористів з ОРДЛО поки не розглядається. Винним загрожує до 15 років ув'язнення або довічне ув'язнення.

За інформацією джерела «Обозревателя», прізвища підозрюваних - Лаврега і Семенов. Заступник командира Української добровольчої армії (УДА), командир 8-го окремого батальйону «Аратта» Андрій «Червень» Гергерт дав коментар цьому виданню, в якому підтвердив, що Лаврега і Семенов служили в його батальйоні. За його словами, він добре пам'ятає Андрія Лаврегу і називає його сміливим, відповідальним хлопцем, один з кращих снайперів, не по роках талановитий і розумний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...