Політичний скандал після гучного вбивства посеред Берліну: Меркель пояснила видворення російських дипломатів

Канцлер Німеччини припустила, що тема видворення російських дипломатів може бути обговорена з президентом РФ Володимиром Путіним у Парижі.

Німеччина вирішила вислати російських дипломатів, оскільки РФ не сприяла розслідуванню вбивства громадянина Грузії у Берліні. Про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель на полях саміту НАТО, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Ми вжили відповідних заходів, бо не спостерігали, що Росія надає нам підтримку під час розслідування цього вбивства», - пояснила вона.

Меркель зазначила, що ситуацію, що склалася в ході двосторонніх контактів, було обговорено з союзниками.

Водночас канцлер Німеччини припустила, що тема видворення російських дипломатів може бути обговорена з президентом РФ Володимиром Путіним у Парижі. Однак вона не вважає, що це негативно вплине на зустріч у «нормандському форматі».

Нагадаємо, вбивство Зелімхана Хангошвілі сталося після обіду 23 серпня в парку поблизу центру Берліна. Велосипедист під'їхав до чоловіка, який йшов у мечеть, і вистрілив йому в потилицю з пістолета Glock 26. Після цього підозрюваний проїхав до річки Шпрее, де переодягнувся і скинув велосипед і пістолет у воду. Продовжити втечу він збирався на електричному скутері. Пара підлітків побачила підозрюваного і повідомила поліцейським неподалік. Вони схопили чоловіка і встановили за лічені хвилини, що його звати Вадим Соколов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...