"Половина росіян в ООН - агенти ФСБ", - посол України в США

Володимир Єльченко вважає, що в ООН діє агентурна мережа.

Володимир Єльченко

Новопризначений посол України в США Володимир Єльченко вважає, що половина росіян, які працюю в ООН - приховані або відкриті агенти ФСБ Росії, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.
За його словами, через 200-300 росіян, які працюють в секретаріаті ООН, Кремль приховано впливає на роботу Організації. "Російські кадри працюють на спецслужби Росії або, в більш м'якому варіанті - на постпредство РФ. Я взагалі вважаю, що це агентурна мережа, створена в рамках ООН", - розповів Єльченко.
Дипломат також додав, що РФ має вплив на ООН завдяки постійному членству в Радбезі, а також наявності країн, які залежать від неї і голосують в унісон. "(Ці країни, - ред.) на 100 відсотків залежать від неї (Росії, - ред.). Або від поставок зброї, або від списання якихось боргів, або російських вливань, без яких економіки не буде", - підсумував він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...