Померла світова легенда рок-н-роллу

У 1994 році ім'я Валентайна було введено в Зал слави рок-н-ролу.

Американська компанія звукозапису ABKCO Records повідомила про смерть ексгітариста британської групи The Animals Хілтона Валентайна (Hilton Stewart Paterson Valentine). За інформацією ABKCO, вони дізналися про те, що трапилося від дружини музиканта, передають Патріоти України.

«Ми, як і весь музичний світ, оплакуємо сьогодні втрату Хілтона Валентайна, одного із засновників The Animals. Валентайн був гітаристом-новатором, що вплинув на звучання рок-н-ролу на десятиліття вперед», - йдеться в заяві компанії.
Валентайн народився в 1943 році в Шилдсі (Великобританія). Був одним із засновників легендарної групи The Animals. З його участю музиканти випустили три студійні альбоми: дебютний The Animals (1964), другий Animal Tracks (1965) і Animalisms (1966).

У 1994 році ім'я Валентайна разом з іншими учасниками оригінального складу групи, було введено в Зал слави рок-н-ролу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...