Помилочка вийшла? - Dr. Alban виправив пост у соцмережі про допомогу Зеленського у в'їзді в Україну

Тепер в пості шведського музиканта немає згадки про втручання президента України.

Шведський музикант і співак Dr. Alban, який раніше виступив у новорічному шоу "Вечірнього кварталу" незважаючи на заборону на в'їзд в Україну через відвідування анексованого Криму, виправив свій пост в Instagram, передають Патріоти України.

У ньому він згадував про втручання президента України Володимира Зеленського. Однак з нового варіанту тексту в Instagram він прибрав згадку про допомогу Зеленського.

Тепер пост звучить так: "Зустрів президента України, президента Зеленського. Мені заборонили в'їзд в Україну через моє попереднє шоу на півострові Крим. Я не знав про це, що українцям це не подобається... Був радий зустрічі з президентом".

"Мені був заборонений в'їзд в Україну через моє минуле шоу на спірному острові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже гарна прогулянка в Києві з президентом у натовпі", – раніше писав Dr. Alban.

Нагадаємо, Dr. Alban - шведський музикант нігерійського походження, який виступає у стилі євроденс. Найбільшу популярність він здобув завдяки хіту it's My Life.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...