Понад 60 ударів ножем: У Миколаєві сироти з особливою жорстокістю вбили перехожого

Вбивство було скоєне ще 28 жовтня, а 6 листопада поліція затримала одного з підозрюваних хлопців.

Тіло вбитого чоловіка було виявлено вранці 28 жовтня на Набережній біля міської ради Миколаєва. Затримано двох підозрюваних, це хлопці 17 і 18 років, учнів місцевого ліцею. Обидва сироти, один з Донецької області, другий з Львівської. Хлопці жили в гуртожитку, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Встановлено, що ліцеїсти гуляли вночі по місту. На Набережній в поле їх зору попався нетверезий чоловік. Юнаки вирішили відібрати у нього мобільний. Але той став кричати і спробував чинити опір.І тоді хлопці стали бити свою жертву. А щоб той замовк, старший із затриманих почав колоти загиблого ножем (експерт нарахував понад 60 поранень). Після цього забрали телефон, який розбили, і втекли з місця події.

Як повідомив і. о. начальника Центрального відділу поліції Миколаєва Олександр Гринчук, розшукали злочинців оперативники в гуртожитку. У їхній кімнаті вилучили ніж і інші докази вчинення злочину. Також стало відомо, що 18-річний підозрюваний, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, затриманий.

Порушено кримінальну справу за статтею КК України "Вбивство". Вирішується питання про арешт 18-річного підозрюваного.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...