Понавалював купок, або Просто "жиииииииииир": Скандальний "слуга" розсмішив мережу "небаченою щедрістю" (фотофакт)

Нардепа висміяли за намагання сподобатися киянам.

Микола Тищенко вкотре осоромився. Здавалося б благородна ініціатива "слуги народу" та ймовірного кандидата на крісло мера Києва обернулася для нього неприємностями. Так, нардеп вирішив забезпечити дитячі майданчики в Києві піском. За допомогою комунальників з лопатами, "Камазу" і його водія нардеп завалив річковим піском майже 30 майданчиків. Про що встиг похвалитися у Facebook, передають Патріоти України.

"Якщо ви зверталися до нас, але нового піску ще не отримали, не хвилюйтеся - скоро він буде на ваших дитячих майданчиках! Веземо все в порядку черги і тримаємо на контролі цей процес", - обнадіяв Тищенко киян.

Не встиг нардеп розповісти про свої досягнення, мережа засипала його гнівними коментарями:

"У мого кота закінчується пісок в туалеті. Чи не могли б ви привезти йому? Тоді мій голос та голос мого кота віддамо вам!"

"Жиииииииииир. Ніхто і ніколи не був таким щедрим! Пісок в пісочниці! Ось це рівень!"

"Мені здається дна не існує, завжди знаходиться хтось, хто пробиває новий рівень. Раніше перед виборами для дешевого піару хоча б будували дитячі майданчики. Тепер просто засипають пісок"

"До речі... а дітей у пісочниці точно не було?"

"Приголомшливо! Ну, перемога у Вас в кишені! Господи, дякую тобі за таку Людину! А можна ще воду у водойми і попіл в попільнички організувати? Це буде просто феєрія! І, що б два рази не вставати - зі Святом Вас! День відкриття Вірусу СНІДу!"

"Це крок до посади Президента України! Дуже стрімкий та непередбачуваний крок!" - сміються користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...