"Понты для дебилов": В ОРДО розкритикували проект "меморіального комплексу" пам'яті Захараста (фото)

Як зазначають в мережі, за запропоновані проекти нібито, проголосували понад 130 тисяч осіб.

В одній зі спільнот в соціальних мережах опублікували фото майбутнього меморіального комплексу на місці вбивства екс-«глави ДНР» Олександра Захарченка, передають Патріоти України.

Як зазначає один з підконтрольних російським терористам ресурсів, за запропоновані проекти нібито, проголосували понад 130 тисяч осіб. При цьому опубліковані фото проекту - переможця.

У коментарі до знімка користувачі обурені тим фактом, що подібний комплекс буде коштувати досить дорого і в ОРДО є важливіші проблеми, ніж така дорога споруда:

«Сколько парней полегло не за хрен собачий, им какая память? Понты для дебилов. Лучше бы открыли больницу или завод и назвали бы в честь. Хоть какой-то был бы толк. В крайнем случае мемориал со всеми кто погиб. Но понты прежде всего»

«А за чьи средства будет строиться этот мемориал? Неужели опять с пенсии бабушек и дедушек. Ведь ни один чиновник своих денег не даст!!!»

«Только МАВЗОЛЕЙ! Захарченко — это наш новый ЛЕНИН! Мавзолей должен быть на площади Ленина!»

«Больше на остановку похож. Там были и получше варианты»

«В какую сумму обойдется сие ваяние для бюджета? В республике на сегодня решены все проблемы и необходимо освоить остаток наличности?»

«А место для захоронения Пушилина в нем уже предусмотрено? Или Пушилину планируют намного роскошный мемориал-мавзолей? В виде трех стилизованных букв WWW в перевороте?»

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...