Попереду бій росіянина з українським українофобом: Ковальов жорстким нокаутом захистив чемпіонський пояс і налаштований на зустріч з Гвоздиком (відео)

Ковальов успішно провів перший захист чемпіонського титулу після того, як на початку лютого нинішнього року, повернув собі пояс WBO.​

У суботу, 24 серпня, в Челябінську росіянин Сергій Ковальов (34 перемоги, 29 з них - нокаутом, 3 поразки, 1 нічия) захистив чемпіонський титул за версією WBO в напівважкій вазі в поєдинку з британцем Ентоні Ярдом (17 перемог, 16 з них - нокаутом, 1 поразка), передають Патріоти України.
Бій проходив фактично на батьківщині Ковальова, який народився в селищі Гірник, що є фактично передмістям Челябінська, тому не дивно, що зал Traktor Arena несамовито підтримував свого земляка з моменту виходу боксера на ринг і до фінального гонгу. В той же час не знавший раніше поразок Ярд відчував себе розслабленим і, складалося враження, отримував насолоду від подібної атмосфери в залі.
Втім, в самому бою Ентоні довелося несолодко. Більш досвідчений «Крашер» (прізвисько Ковальова. - ред.) заволодів ініціативою з перших хвилин і методично почав підбирати ключики до захисту суперника. Але у восьмому раунді британець несподівано перехопив ініціативу і серією ударів ледь не відправив на настил рингу Ковальова - від подібної перспективи росіянина врятував лише гонг.
Невеликий перепочинок дозволила 36-річному росіянину віддихатися і продовжити бій. А в 11-му раунді «Крашер» завдав нищівного удару з лівої, після якого Ярд впав і більше не зміг піднятися.

У підсумку, Ковальов успішно провів перший захист чемпіонського титулу після того, як на початку лютого нинішнього року, повернув собі пояс WBO.

До слова, перед зустріччю з Ярдом російський боксер відповів на питання, скільки боїв ще планує провести на професійному рингу (як-не-як, Сергію вже 36 років. - рвт.), А також кого бачить своїм наступним суперником. «Що бачу конкретно я, так це ще п'ять поєдинків і статус абсолютного чемпіона світу. І, звичайно ж, я хочу бої проти переможця зустрічі Гвоздик - Бетербієв, Бівола, Альвареса», - зазначив Ковальов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...