"Поплатиться за все": У Харкові пообіцяли покарати військового-сепаратиста

В інституті танкових військ НТУ "ХПІ" в Харкові відреагували на скандал із викладачем Геннадієм Бондарєвим, який пропагував "русскій мір" і прославляв терористів "Л/ДНР".

Офіційна заява навчального закладу щодо матеріалів, опублікованих співтовариством "Зрадники військової присяги ХІТВ", з'явилася на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"За цим фактом командування інституту проводить службову перевірку щодо працівника Збройних Сил України Бондарєва Геннадія Володимировича, викладача кафедри тактико-спеціальних дисциплін. Після перевірки інформації і з'ясування всіх обставин цієї справи керівництвом навчального закладу буде ухвалено принципове рішення відповідно до вимог чинного законодавства", – наголосили в інституті.

Автор викривального матеріалу в коментарі висловив надію, що Бондарєв усе ж поплатиться за все, що публікував у мережі. "Сподіваюся на адекватне рішення керівництва щодо цього персонажа. Уже давно час визначитися, хто побратим, а хто ворог. Надто дорогу ціну ми платимо кожен день", – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...