Поправилася на 22 кг: У мережі показали розповнілу Мілу Йовович

Актриса знаходиться на останньому місяці вагітності.

У мережі з'явилися фотографії розповнілої на останніх місяцях вагітності голлівудської актриси Міли Йовович, передають Патріоти України.

Відома в усьому світі актриса знаходиться на останньому місяці вагітності, але тільки сильно мучиться від зайвої ваги і сильних набряків.

За всю вагітність актриса набрала близько 22 кілограмів. Це дуже велика вага. Через таке навантаження їй стало важко пересуватися, але вона не здається і регулярно виходити на прогулянки зі своєю сім'єю. «З кожним днем стає все складніше ходити, але я щаслива, що вагітність проходить добре, а малятко розвивається нормально. Вона повинна з'явитися на світ вчасно», - написала Міла в мікроблозі.
Найчастіше під час прогулянок актрису можна помітити в компанії її чоловіка і старшої дочки. У пари це буде вже третя дитина. До цього вагітність Міли закінчилася викиднем на четвертому місяці. Тому в цей раз вона дуже оберігає себе і тому не стала перевантажувати організм тренуваннями. «Можу зізнатися, що під час цієї вагітності я практично не займалася спортом, тому що у мене виникла суперпаранойя, і я намагалася бути якомога обережнішою, щоб уникнути будь-якого можливого ризику викидня», - поділилася Міла.

Папарацці вдалося зняти артистку під час однієї з прогулянок по Беверлі-Хіллз. Для сімейного виходу Міла вибрала комфортний наряд - вільну футболку в смужку, джинси і черевики на пласкій підошві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...