Популярна актриса і модель відзначила 55-річчя життєрадісним знімком з ванною

Актриса проводить багато часу на тренуваннях, тому по праву пишається тим, як виглядає.

Днями Елізабет Херлі відзначила своє 55-річчя в неймовірно гарній формі, із задоволенням показавши тіло, якому зможуть позаздрити багато молодших красунь, передають Патріоти України.
Звичайно, як «дама у віці», Елізабет вже не могла постати оголеною «у всій красі», тому приховала найбільш інтимні частини тіла у ванні, наповненій мильною піною.
При цьому вона кокетливо показала з води ніжку і переможно підняла руки вгору. «З днем народження мене!», - написала актриса.
При цьому жінка вказала, що в їх сімейному колі це вже п'ятий день народження, який відзначається в самоізоляції, включаючи 80-річчя матері і 18-річчя сина.
«Я вдячна за те, що щаслива і здорова, за те, що у мене найкраща сім'я і друзі. Сподіваюся, що скоро почнеться справжнє життя», - додала Ліз.

Також щастя і любові бажали актрисі і фоловери, при цьому деякі з них «підлизувалися» до Ліз, вітаючи з «35-річчям» або навіть «18-річчям».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...