Популярна комедійна акторка зважилася на експеримент: Що з того вийшло (відео)

Артистка пофарбувала волосся у попелясто-русявий відтінок.

За останні кілька років ми бачили Вікторію Булітко на сцені і в кадрі блондинкою, шатенкою і, найчастіше, вогненно-рудою. І ось зірка "Дизель Шоу" знову вирішила змінитися і перефарбувала волосся в попелясто-русявий відтінок, передають Патріоти України.

Акторка зняла на відео процес створення нового іміджу, і виклала ролик на особистій сторінці в Instagram. "У нас, у дівчаток, часто таке буває: сьогодні хочу одне, завтра інше, сьогодні один колір волосся, завтра абсолютно інший. У мене таке часто, а у вас?", - поцікавилася Вікторія у дописувачів.

Пізніше знаменитість опублікувала фото оновленого образу, зазначивши, що "балдеет от нового цвета волос".

Фоловери комедійної акторки взялися бурхливо коментувати публікацію. Думки фанатів розділилися: хтось був прихильником колишнього яскравого образу і наполягав на поверненні рудого відтінку, інші ж підтримували її перевтілення.

"На Вас мені подобається яскравий рудий", "Рудий самий відповідний вам колір, стаєте яскравою", "Колір класний, але мені здається що руденька найкраще", - пишуть одні.

"Я стільки бачила ваших перевтілень, ця краще. І це факт", "Цей колір волосся вам пасує", "Балдею разом з Вами. Мої очі кайфанули", "Так краще", "З цим кольором вам дуже добре", - захоплюються інші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...