Популярна модель зламала обидві ноги під час відпочинку (фото)

Медики прогнозують, що вона не зможе ходити в найближчі три-шість місяців.

Популярній британській моделі, співачці, телезірці і бізнес-леді Кеті Прайс, яка два роки тому стала жертвою пограбування в ПАР, знову не пощастило на відпочинку. 42-річна Прайс, відома також в минулому під псевдонімом Джордан, зламала обидві ноги під час відпустки в Туреччині, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Як повідомляє видання The Sun, Кеті, яка разом з двома дітьми (13-річною Принцес і 15-річним Джуніором) і своїм новим бойфрендом Карлом Вудсом відвідала тематичний парк розваг Land of Legends, невдало зістрибнула зі стіни і була терміново доставлена у відділення невідкладної допомоги. Найближчим часом модель перевезуть додому до Великобританії, де їй зроблять операцію. Медики прогнозують, що вона не зможе ходити в найближчі три-шість місяців.Прайс переживає про те, як вона буде весь цей час справлятися з п'ятьма своїми дітьми.
Кеті, фотографії якої з'являлися на обкладинках і сторінках безлічі журналів, в числі яких FHM, Maxim, Esquire, Playboy, народила свого первістка Харві в 2002 році - від відносин з футболістом Дуайтом Йорком. Батько своїм сином, що страждає безліччю ускладнень зі здоров'ям, не займається. А юнакові потрібен постійний догляд.
Кеті в Туреччині з дітьми та бойфрендомВід свого першого чоловіка, музиканта Пітера Андре, Кеті народила Принцес і Джуніора. Наступний її шлюб з актором і учасником боїв без правил Алексом Рейдом був бездітним. Третім офіційним чоловіком моделі став стриптизер Кіран Хейлер, з яким вона зустрічалася два місяці до їх весілля. Йому вона народила сина Джета, якому скоро буде сім, і дочку Банні, якій 4 серпня виповниться шість.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...