Популярна співачка розбурхала мережу рідкісними сімейними фото

Мама співачки Светлана 5 серпня святкувала День народження.

Популярна співачка Оля Полякова розбурхала мережу рідкісними сімейними кадрами. Зірка опублікувала фото на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Полякова поділилася з фанатами спільними фотографіями з найближчою людиною. На деяких знімках Оля зображена зі своєю мамою ще в дитинстві і юності. Також співачка опублікувала знімки з недавньої фотосесії, на яких "Королева ночі" і її мама позують в ніжних повітряних сукнях.

Співачка написала під фото зворушливий пост, де бажає мамі довгих років життя. "Моя прекрасна люба матуся! З днем народження!!!! Яка ж ти гарна, добра, фея, як же мені пощастило, що саме ти дала мені життя, за що дякую тобі несамовито! Хочу що б ти була здорова, енергійна, щоб твоє тіло і розум служили тобі справно, будь щаслива моя дівчинка, а ти саме дівчинка, в будь-якому віці! Хочу що б ти була поруч до мого 100 річчя)))" - написала співачка.
Фоловери артистки засипали співачку і її маму компліментами і відзначили, що вони ніби сестри.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...