Популярна співачка розповіла, як над нею знущалися в школі (фото)

На відвертості репершу надихнув Олексій Дурнєв.

Українська реперша Alyona Alyona поділилася важкими моментами зі свого життя. Вона розповіла, як над нею в школі знущалися однолітки через її повноту, передають Патріоти України.

- У мої роки початкової школи до нас з великих міст приїжджали фотографи з костюмами для переодягання в різних персонажів - графинь, принцес, снігових королев і т.д. Це відбувалося 1-2 рази на рік. В актовій залі збирався потік дітей - а, б, в класи одного року і по черзі фотографувалися. Так ось. Ці костюми на мене не налазили, - написала вона в Інстаграм.
Виконавиця запевнила, що залишати одну її в класі не могли, тому їй доводилося сидіти в залі і чекати, поки всіх сфотографують.
- Весь цей час з мене всі сміялися і говорили купу образливих слів, типу "шо, жируха, що не влазиш", "ти ж тільки не міряй, тому що костюм репне і нам не буде в чому фоткаться", "Олена, а що, костюм мачухи для тебе не привезли?", - поділилася вона.
Alyona Alyona зізналася, що це були морально важкі пару годин, які повторювалися щороку. За її словами, такі моменти не викинеш з пам'яті, "але вона та, ким є".
- Тепер я сміливо можу ділитися такими історіями і відкрито говорити про це. Не потрібно боятися, не потрібно соромитися. Потрібно залишатися самим собою і рухатися до своєї мрії. Якщо у вас є такі історії, говоріть про це! Тема "хейтерства" повинна бути відкритою!, - додала реперша.
За натхнення на відвертості вона подякувала телеведучого, блогера Олексія Дурнєва. Його довгі роки "травили" в школі через прізвище.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...