Популярна співачка шокувала прихильників несподіваним зізнанням про стосунки із дітьми

Анастасія вважає, що з дітьми важливо розмовляти, любити їх і забезпечувати всім необхідним, бути друзями.

Популярна співачка Анастасія Приходько здивувала несподіваним визнанням. Мати двох дітей заявила, що вважає себе поганою матір'ю, передають Патріоти України.

Співачка каже, що не встигає приділяти увагу підготовці домашніх завдань дочки-школярки. Заради підготовки доводиться жертвувати часом, який можна було б витратити на душевне сімейне спілкування. «Я ПЛОХАЯ МАТЬ! Я не хочу по вечерам делать с дочкой уроки. А другого времени у нас нет. Современная жизнь такова, что почти каждый ребенок после уроков (а их 7−8!) куда-то идёт — на секции, кружки, дополнительные занятия, в профильные школы. С учётом нагрузки родителей, городского трафика и пр. большинство собираются дома вечером. Мы, как правило, не раньше 20−00. Уставшие. С желанием элементарно пообщаться, поужинать, подготовится к завтрашнему дню. И даже — грех какой — посмотреть кино или почитать книгу. Но нет, нужно делать домашнее задание. Иначе завтра опять в дневнике будет пестирить „не готов к уроку“, а я буду страдать от комплекса материнской вины», - пише Анастасія в Instagram.Вона зазначає, що у Нани непростий характер, вона - протестуючий підліток, а не дитинка-ромашка. І не горить бажанням вчити уроки вдома. А мама не хоче «гавкати над нею, як собака». «Потому что я много работаю. Потому что я устаю. Потому что я не помню математику за 5 класс. Потому что мне надо сварить гречку на утро и поджарить сырники (что получается далеко не всегда). Потому что вечером иногда у меня тоже бывают дела, встречи и мероприятия. Потому что я просто хочу отдыхать вечером. Да, я плохая мать, как скажут сейчас многие. Я родила детей, а родительство — труд большой, нечего съезжать», - випереджає хейтерів Приходько.

Анастасія вважає, що з дітьми важливо розмовляти, любити їх і забезпечувати всім необхідним, бути друзями.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...