Популярна телеведуча назвала найненависніше слово після перемоги над важкою недугою

За словами Алли, це ціла наука бути з людиною, яка хвора на рак і вміти її не образити і втішити.

Зірка телеканалу "1+1" Алла Мазур нещодавно подолала онкологічну хворобу і стала прикладом для всіх жінок, які страждають від раку. Зараз телезірка розповіла, яке слово її найбільше дратує після перенесеної недуги,. Це слово ремісія. Мазур розповіла, що людям зі страшним діагнозом онкологія дуже неприємна будь-яка згадка про хворобу. Про це Алла висловилася на своїй Facebook-сторінці, де написала надихаючий пост для тих, кому це необхідно, передають Патріоти України.

"От не люблю я слово "ремісія"... Краще - одужання. Бо ремісія означає для мене - ні, ще не все, далеко не все. Це тільки перерва, а потім хвороба повернеться! Але ж звідки знати моїм знайомим, хто щиро хоче підтримати і про цю ремісію запитує - як наждачкою по склу звучить для мене це слово? Непросто бути поруч з людиною, яка бореться з хворобою. Хочеться втішити. Надихнути. Вселити віру. Допомогти. Але так боїшся зачепити рану і розворушити її ще більше. А що вже говорити, якщо у твого друга діагноз "онко", а він не хоче говорити на цю тему взагалі?" - написала телеведуча.

За словами Алли, це ціла наука бути з людиною, яка хвора на рак і вміти її не образити і втішити. "Це дійсно ціла наука - бути в важку хвилину поруч. Я відчула це, коли зіткнулася з хворобою близько. Ну а малюнки, які сьогодні покажу вам - просто приголомшили і перевернули свідомість. Спеціально перефотографували і раджу уважно прочитати. Тому що навіть не уявляла, наскільки по-іншому можуть сприйматися наші звичні "тримайся!" або "ти сильний, ти переможеш"", - поділилася Мазур.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...