Популярна телеведуча привітала свого колегу і чоловіка рідкісними фото

Юрій Горбунов 24 серпня святкує свій день народження, йому виповнилося 49 років.

Українська телеведуча Катя Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження. На сторінці в Instagram Осадча опублікувала чуттєвий ролик, в якому зібрала спільні світлини з чоловіком, передають Патріоти України.

"Вже п'ять років 24 серпня для мене свято подвійне. Юрій Горбунов, нам ніколи не сумно, нам гарно працювати разом, подорожувати чи просто дивитися кіно вдома. Ми вже встигли облетіти пів світу і нам точно буде що розповісти онукам. Дякую тобі, що я зустріла чоловіка з найкращим у світі характером і почуттям гумору, яке рятує в будь-якій ситуації. Юрко, з Днем народження. Все решта, особисто", - підписала ролик ведуча.

У коментарях Юрій Горбунов публічно подякував дружині за привітання та зізнався у коханні. "Дякую тобі, моя кохана! Дуже тебе люблю!" - написав під постом Горбунов.

Переглянути цей допис в Instagram
Вже п‘ять років 24 серпня для мене свято подвійне. @gorbunovyuriy нам ніколи не сумно, нам гарно працювати разом, подорожувати, чи просто дивитися кіно вдома. Ми вже встигли облетіти пів світу і нам точно буде, що розповісти онукам :) дякую тобі, що я зустріла чоловіка з найкращим в світі характером і почуттям гумору, яке рятує в будь-якій ситуації. Юрко, з Днем народження. Все решта, особисто :)
Допис, поширений Katya Osadcha (@kosadcha)

Шанувальники та українські зірки, такі як Міка Ньютон, Андре Тан теж долучилися до привітань Юрія Горбунова з днем народження. "З днем народження! Ви дуже кльові, а головне - справжні", "Бережіть один одного", "Ви - обидвоє, чудові. Ось, що виходить з пари, коли поєднуються дві зрілі особистості, готові до не токсичних стосунків! Усього найкращого імениннику!" - написали шанувальники в коментах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...