Популярна телеведуча у мінісукні здивувала перевтіленням (фото)

Популярна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк днями стала амбасадором захисту рисі в Україні. З цієї нагоди зірка знялася у тематичній фотосесії.

Леся Нікітюк на особистій сторінці в інстаграмі опублікувала допис, у якому розповіла важливу інформацію про життя цих тварин в Україні та зазначила, що долучилася до програми "Врятуємо рись", передають Патріоти України.

Блогерка позувала на перед камерою на фоні зелені. Вона зображена в короткій сукні на довгий рукав з леопардовим принтом. Леся зібрала волосся у зачіску ззаду та зробила "хижий" макіяж, намалювавши за допомогою спеціального гриму обличчя рисі.

У дописі телеведуча розповіла декілька цікавих та важливих фактів про життя рисі в Україні та закликала більш, ніж 3-мільйонну аудиторію своїх підписників дбати про тварин.

Леся зазначила, що рись в Україні є. За останніми підрахунками на території нашої держави налічується 563 її представника, 435 з яких живуть у Карпатах. Блогерка наголосила на тому, що зараз рись перебуває на межі вимирання та існує загроза того, що наші діти зможуть побачити цю тварину лише в енциклопедіях або в музеях, як опудала. Головна проблема для рисі – браконьєрство. Здебільшого, заможні люди прагнуть отримати її, як трофей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...