Популярне шоу під загрозою? Українська телеведуча разом з колегами заразилися коронавірусом

Всі експерти шоу Супер топ-модель по-українськи поголовно захворіли на коронавірус після закінчення зйомок і перед прем'єрою на Новому каналі.

Українська та американська модель, експерт проекту Супер Топ-модель по-українськи Алла Костромічова підхопила Covid-19 разом з колегами. Телеведучі Нового каналу масово злягли з коронавірусом, і одночасно повідомили про це у своїх соцмережах, передають Патріоти України.

"Коли закінчується щось масштабне, зазвичай ми видихаємо і розслабляємося і в цей момент максимально вразливі. Видно на радощах, що ми все-таки дозняли проект і тепер можна відпочити", - зізналася Алла Костромічова.

Вона розповіла, що на перших порах вони захворіли найлегшою формою коронавірусу, проте нюх вони поголовно втратили.

"Поки без симптомів, але з позитивним ПЛР сьогодні я приєдналася до своїх колег Соні Плакидюк і Сергія Нікітюка. Тепер у нас у всіх трьох підтверджений covid-19. Сиджу вдома, п'ю водичку, бо це єдине, де смакові очікування збігаються з реальністю. And yes, i am covid positive", - написала Алла Костромічова.

Алла Костромічова
"Котики! Ми з Аллою Костромічовою та Сергієм Нікітюком трималися, щоб дозняти для вас суперсезон Топ-модель по-українськи... буквально через кілька днів після фіналу (мабуть, на радощах, що протрималися) вирушили на карантин. У нас підтверджений Covid-19, лежимо на самоізоляції і намагаємося згадати як пахне яблучко. Хто в курсі, як скоро повернеться нюх і смаки?",- заявила в свою чергу Соня Плакидюк.
Соня Плакидюк
Сергій Нікітюк не став нічого писати в своєму Instagram, але його співведучі і так все за нього повідомили.

Нагадаємо, Супер-топ-модель по-українськи виходить на Новому каналі з 16 жовтня в19-00.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...