Популярний музикант вчетверте став батьком

Мирон став третьою спільною дитиною в сім'ї Михалка і Зеленковської, вони виховують семирічного Макара і однорічного Федора. Від першого шлюбу у Сергія є дорослий син Павло, а у Світлани - дочка Ксенія.

Засновник музичних гуртів «Ляпис Трубецкой», Brutto і Drezden Сергій Міхалок став багатодітним батьком. Його дружина, актриса Світлана Зеленсковська 18 липня народила сина, якого назвали Мироном. Новиною про поповнення в родині щаслива мама поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
«Вчера я стала мамой четверых! 18.07.2020 в 12:12 пришел Новый человек в этот мир — Мирон! Мирон Сергеевич Михалок вес: 3380, рост: 53. Пришел легко! Потому что, Мир Он!», - написала Світлана.
«Как и при каких обстоятельствах произошло сие чудное событие, я напишу попозже, потому как мне надо собраться с мыслями, чтобы преподнести эту информацию, я и действующие лица до сих пор в шоке пока, но все было очень интересно и удивительно! Я бы даже сказала, ошеломительно! Мир он такой: удивительный, поразительный, ошеломительный!!!», - пізніше додала дружина музиканта.Нагадаємо, Мирон став третьою спільною дитиною в сім'ї Михалка і Зеленковської, вони виховують семирічного Макара і однорічного Федора. Від першого шлюбу у Сергія є дорослий син Павло, а у Світлани - дочка Ксенія. На двох у пари п'ятеро дітей.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...