Популярний співак заінтригував своїх шанувальників рідкісним сімейним фото

Український співак Дмитро Монатік влаштував для сім'ї римські канікули. Разом з дружиною Іриною Демічевою і синами він відправився на свята до Італії.

Рідкісними сімейними знімками артист поділився в своєму Instagram, традиційно не показуючи облич хлопчиків, передають Патріоти України.

«Все-таки, є ця магія в фонтані Треві. Три роки тому я кинув в нього монетку, просочену величезним бажанням повернутися в місто архітектурної ейфорії - Рим. Ось, тільки разом з власними дітьми, радісними і безтурботними. Сьогодні дивлюся на цю картину на власні очі і усвідомлюю швидкість здійснення бажаного. Щасливий. Просочений ритмом і заінтригований. Адже Нова монетка 2019 вже кинута. Сподіваюся, диво-фонтан і в цей раз не підведе ... Упевнений. З вдячністю», - написав під фото дружини і дітей Дмитро.Однак про своє бажання він розповідати не став. Також Монатік показав, як хлопчаки в однакових куртках грають на площі біля фонтану.Шанувальники залишилися в захваті від рідкісного сімейного знімка. «Очень красивое фото», «Какие же вы классные. Я без ума от вашей семьи и вашего творчества», «Неимоверные маськи», «Так трогательно», «Такое настоящее фото», «Трогательно очень», «Как душевно и тепло», «Маленькие монатики с одинаковыми прическами», - пишуть під знімками підписники.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...