Популярний український комік потрапив до лікарні: Що сталося

Вадим Мичковський розповів, що до початку карантину працював надзвичайно багато і мало спав.

Український шоумен та комік Вадим Мичковський, відомий під псевдонімом Дядя Жора, потрапив в лікарню, де в нього діагностували інсульт. Це трапилося декілька днів тому. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Зараз Дядя Жора почувається краще, він перебуває на лікуванні в одній із лікарень Києва.

Комік зазначив, що якби хтось тиждень тому сказав, що він лежатиме в лікарні після інсульту в 44 роки, то розсміявся б і не повірив. Дядя Жора каже, що веде правильний спосіб життя, займається спортом, багато працює, завжди енергійний та веселий, та це не вберегло його від захворювання.

За його словами, першими симптомами були сильний головний біль та роздвоєння в очах, якому той не надав належного значення. Такий стан був у нього ввечері і не пройшов до ранку. Після цього його дружина Наталя змусила піти в лікарню, де після обстеження з'ясувалося, що в Дяді Жори інсульт.

Комік розповів, що до початку карантину працював надзвичайно багато і мало спав. Були постійні справи, гастролі, проведення та організація заходів. Все це забирало увесь вільний час Дяді Жори і відпочинку той майже не мав.

Він закликав шанувальників дбати про себе, правильно харчуватися, відпочивати, спати стільки, скільки потрібно організму, займатися спортом та позбавитися від шкідливих звичок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...