Популярний український телеведучий-мандрівник розповів, чим займався на карантині (відео)

Мандрівник також поділився, які смаколики готувала для нього дружина Олександра.

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів, чим займався на карантині з молодою дружиною Олександрою Кучеренко. Так, мандрівник, який показав свою дачу, поділився, що переглянув з коханою рекордну кількість фільмів. Про це йдеться у "Світському житті", інтерв'ю якого було записане на зніманнях промо-роликів, присвячених 25-річчю каналу "1+1", передають Патріоти України.
Комаров придбав проектор та облаштував мінідомашній кінотеатр. "Я ніколи стільки не дивився фільмів. Коли був найжорсткіший карантин у нас була традиція – ввечері сідали та вмикали фільм. Ми переглянули усіх "Джеймсів Бондів" і старі стрічки ще 90-х років, я Саші показував свої улюблені фільми дитинства", - розповів ведучий.
Крім того, мандрівник поділився, що його кохана балувала його різноманітними смаколики. Так, Кучеренко готувала не звичайні страви, а ресторанні. "Це не просто холостяцький сніданок – яйця підсмажив і шматок хліба з маслом чи сиром та чай. Ні, вона обов’язково запікає в духовці рибу, красиво прикрашає її якимось травами. Навіть якщо це просто яєчня, то це пашот або Бенедикт. Словом, у домашньому ресторані я провів карантин", - поділився Комаров.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...