Популярний український ведучий знову одружився (фото, відео)

Дружина шоумена взяла прізвище чоловіка і відкрила завісу таємниці, де і як відбулося весілля.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк відбулося 15 жовтня, і щасливі молодята вже похвалилися першими фото з довгоочікуваної - через два місяці після заручин - радісної події. Дружина відомого українського шоумена взяла прізвище чоловіка і відкрила завісу таємниці, де і як відбулося весілля. Дівчина також показала в Instagram перший знімок в статусі дружини - Володимир і Христина в кадрі позують у весільних нарядах, передають Патріоти України.

На нареченій біла весільна сукня з ефектним розрізом. Ніжний образ чудово доповнює білосніжна ніжна та легка вуаль. В руках у Христини весільний букет квітів. Володимир вибрав чорний костюм, жилетку і білу сорочку, а замість краватки обрав метелика.

Володимир і Христина Остапчук вже приймають теплі поздоровлення від своїх шанувальників в мережі. Чоловік і дружина будуть святкувати весілля в ресторані в елітному котеджному містечку Золоче недалеко від столиці. Замість великої багатолюдної гулянки пара вирішила покликати на захід своїх близьких - запрошено 45 гостей.

У stories наречена показала кілька кадрів з місця святкування.

Сьогодні також відбулося перше знайомство батьків Володимира і Христини - досі вони не зустрічалися. Остапчук показав відео такої зустрічі - буквально за кілька годин перед весіллям.

Також шоумен і нотаріус розповіли, що ніч перед весіллям вирішили провести окремо. Так, на переконання Христини, буде для майбутніх подружжя тільки краще. До того ж дівчина додала, що неабияк втомилася напередодні важливої події, і змогла чудово виспатися та набратися сил. У підсумку Володимир залишився ночувати вдома, а його кохана відпочила в готелі за Києвом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...