Популярний у СРСР італійський співак ледь не згорів у багатті

За словами місцевих лікарів, життю музиканта ніщо не загрожує.

Популярний в Радянському Союзі італійський співак Джанні Моранді, який переміг на фестивалі в Сан-Ремо в 1987 році, екстрено госпіталізований в спеціалізований опіковий центр у місті Чезена. Про це він повідомив у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За словами 76-річного музиканта, напередодні він займався стрижкою гілок чагарнику в саду свого заміського будинку в містечку Сан-Ладзаро-ді-Савена під Болоньєю. Потім Джанні вирішив спалити гілки, але, на жаль, послизнувся і впав прямо в вогонь.
Попередньо, у артиста діагностували опіки руки та ноги. Обличчя зірки не постраждало.
Моранді доставили на машині швидкої допомоги в центральну лікарню Болоньї, але після огляду лікарі вирішили перевести його в спеціалізований опіковий центр у місті Чезена. Місцеві лікарі підкреслили, що життю музиканта нічого не загрожує. За словами близьких, Моранді швидко прийшов до тями після переляку і вже встиг зробити ряд селфі з медпрацівниками лікарні. Зараз співак носить на руках величезні рукавиці і жартує, що деякий час не зможе грати на музичних інструментах.
Джанні Моранді продовжує активну студійну і гастрольну діяльність. Перший раз він прибув в СРСР в 1965 році і після цього кілька разів відвідував Радянський Союз і Росію з гастролями. Загальний тираж проданих дисків музиканта перевищує 50 мільйонів примірників.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...