Поради автомобілісту: ТОП-5 моделей, які можна купувати з великим пробігом

Для цих моделей пробіг 300-400 тисяч кілометрів є буденністю, оскільки запас надійності у них набагато вище.

При належному обслуговуванні будь-яку машину з представленого нижче списку можна передавати у спадок в якості сімейної реліквії, передають Патріоти України з посиланням на Avtodream.

Найкраще зарекомендували себе версії Mercedes W124 з бензиновими двигунами об'ємом 1,8 і 2,0 літра. Відмінна якість збірки і проста надійна конструкція дозволяють дуже довго підтримувати автомобіль на ходу, поки кузов витримує корозійні процеси.

Культовий 124-ий Toyota Camry 30 до цих пір масово зустрічається на дорогах. Пробіг даного автомобіля нерідко перевищує 1 мільйон кілометрів, зберігаючи при цьому ремонтопридатність.

Четверте покоління японського седана Audi 100 C4 відрізняється надійністю. Цілком реально знайти «живий» екземпляр з пробігом понад 200 тисяч кілометрів. Вдала підвіска з високим рівнем комфорту забезпечує переміщенням по нашим дорогам.

Оцинкований кузов Nissan Maxima A32 стійко протистоїть іржі. Крім того, фахівці відзначають високий запас надійності у мотора і трансмісії. При належному догляді автомобіль може прослужити дуже довго, пройшовши навіть понад 400 тисяч кілометрів.

Феноменальна надійність седана дозволяє говорити про рекордні показники пробігу. Особливо хвалять версії з 3,0-літровими бензомотором. При цьому без різниці механічна або автоматична трансмісія, так як вони однаково гарні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...