Відома дієтологиня Вікторія Кляуз дала кілька порад тим, хто хоче безболісно перейти на правильне харчування. Відповідне повідомлення вона написала на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.
"Довгий час ми цього не відчуваємо, а коли настає "розквіт хвороби", то вже буде потрібно лікування препаратами. Профілактика – краще лікування. Вже зараз, виключивши шкідливі продукти, ви збережете здоров'я і заощадите на подальшому лікуванні", – наголосила Кляуз.
Що потрібно виключати:
Ароматизатори та барвники
На що впливають: шлунок, печінку, імунну система (алергії).
Де шукати: соки, йогурти, кольорові макарони, вся "кондитерка", льодяники, дитячі сирки, сирні маси, сири, чаї, газована вода
Трансжири
На що впливають: судини, особливо – судини серця і мозку, печінку, вага і жировий обмін
Де шукати: шоколад, торти, вафлі, хліб, усі напівфабрикати і кондитерські вироби
"Приховані" цукри (глюкоза, інверторний або глюкозний сироп)
На що впливають: вага, печінка, підшлункова залоза, кишечник
Де шукати: мюслі, пластівці, хлібці, "кондитерка".
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...