Поряд із 70-річним аварійним: На Закарпатті будують новий мост (фото)

Проєкт нового мосту було розроблено ще в 2004 році, роботи тривали з 2006 до 2013, коли були зупинені через брак фінансування.

На Закарпатті на «Буштинському мості» уже влаштували 3 з 7 монолітних плит. За інформацією Укравтодору, перехід відкриють після ремонту вже у листопаді, передають Патріоти України.

“В кінці липня на дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів були відновлені роботи зі спорудження мосту через річку Теребля в селі Буштино Тячівського району Закарпатської області”, – повідомляють дорожники.

Що вже зробили?

Зазначається, що за серпень влаштована бетономонолітна плита на трьох прольотах мосту, зараз триває бетонування на 4 прольоті. На 2 прольотах вже забетоновані тротуари. Усього Буштинський міст має 7 прольотів.

Проєкт нового мосту було розроблено ще в 2004 році, роботи тривали з 2006 до 2013, коли були зупинені через брак фінансування. Влітку 2020 роботи були відновлені в рамках програми «Велике будівництво». Підрядник планує відмонолитити захисну залізобетонну плиту, влаштувати гідроізоляцію та асфальтобетонне покриття. Буде встановлено перильне та бар’єрне огородження, освітлення.

Яким буде новий міст?

Новий міст добудовується поруч із аварійним 70-річним мостом, який закритий для великовагового транспорту. Новий міст відповідає сучасним нормам навантаження, які очікувано зростуть після ремонту дороги Н-09 в 2020 році. Довжина мосту складає 169,04 метри. Основний проїзд 10,5 метрів і два тротуари по 1,5 метра.

Нагадаємо, в 2020 році заплановано оновлення 158,8 км дороги Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...