"П*рно щиріше": Відома телеведуча жорстко розкритикувала російське ТБ

Ханга розповіла, що в сучасних російських ток-шоу грають актори.

Олена Ханга

Відома російська телеведуча Олена Ханга жорстко розкритикувала сучасне російське телебачення, порівнявши його з порнографією. Свою думку вона висловила в інтерв'ю для YouTube-каналу «Емпатія Манучі», передають Патріоти України.

Ведуча згадала, що раніше в Росії були хороші "знакові передачі", які від сучасних відрізнялися тим, що там "не було підстав": героями шоу були реальні люди зі своїми історіями, а не актори. "Ти перестаєш їм вірити, тобі вже нецікаво дивитися це, тому що ти розумієш, що це все несправжнє», - прокоментувала Ханга сучасні ток-шоу.

Вона зазначила, що у зв'язку з цим глядачі «підозрюють нещирість» з боку героїв передач і навела в якості прикладу порнографію. "Мені сказали, що найпопулярніші ролики - не порно з акторами, де накачані чоловіки, де вишукані, тонкі, красиві, грудасті актриси, моделі, жінки, а порно, зняте домогосподарками. Тому що вони страшні, ніякі, незграбні, все вони роблять не так, але вони справжні. І людям цікаво дивитися справжнє", - підкреслила Ханга.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...