Порнозірка відсудила у Трампа $44 тисячі

Політику доведеться покрити витрати фігуристої білявки на юристів.

Американська порнозірка Стормі Деніелс виграла черговий раунд у своєму кількарічному судовому протистоянні з президентом США Дональдом Трампом. Політику доведеться викласти з кишені 44 тисячі доларів, покривши витрати фігуристої білявки на юристів. Таке рішення днями ухвалив Вищий суд Лос-Анджелеса, пишуть USA Today, передають Патріоти України.

"Ага. Ще одна перемога!", - стисло відреагувала на це Стормі в Twitter.

Нагадаємо, Деніелс написала книгу спогадів про свої секс-пригоди з президентом, не оминувши таких важливих для читача деталей як "лобкове волосся мов у снігової людини" та "член, схожий на грибочка з Mario Kart".

41-річна порноактриса через суд виборювала право розповідати про все це, адже під час передвиборчої кампанії Трампа його адвокат Майкл Коен змусив її підписати угоду про мовчання, заплативши 130 тисяч доларів.

Також Стормі звинувачувала Трампа в наклепі, але той позов програла в 2018-му році й лишається винна президентові близько 300 тисяч. Але адвокати жіночки подали апеляцію.

Як відомо, свого часу Деніелс пройшла тест на поліграфі, щоби довести, що каже правду про зв'язок із Трампом. Роман у них буцімто був у 2006-му році, коли Меланія народила Дональдові сина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...