Порошенко розповів, як Росія на колінах благає зняття санкцій

Особливо важливим, на думку п’ятого президента, є збереження санкційного режиму в умовах різкого падіння цін на нафту.

Росія намагається скористатися пандемією коронавірусу, щоб скасувати санкції за агресію проти України. Адже санкції діють, вони боляче б’ють по російській економіці, і тому мають тривати, доки ворог не забереться з української землі. Про це заявив п’ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко в інтерв‘ю українським телеканалам, передають Патріоти України.

"Росія намагається робити свою роботу – вона ставить питання, що під час коронавірусу давайте зупинимо або послабимо санкції. Це насправді є підтвердженням, що наша програма застосування санкцій проти РФ за окупацію – ефективна і діє. Де розмови Росії про те, що санкції їм не страшні? Ні, на колінах повзають і просять – зніміть санкції", – зауважив Порошенко.

Особливо важливим, на думку п’ятого президента, є збереження санкційного режиму в умовах різкого падіння цін на нафту. "А ще на додаток, коли російська нафта зараз коштує 16 доларів замість 120, в Росії фізично не залишається грошей", – зазначив Порошенко.

Політик наголосив, що питання Донбасу і Криму попри намагання Росії не відійшло на другий план, адже санкції США і ЕС продовжені. "Це є результатом нашої роботи. І Росії сказали рішуче – ні. І коли вони намагаються робити піар-акцію, наприклад, прислали бензовози в Італію, то їм сказали, що ні, ви нікого тут не обдурите. І в цих умовах ЄС захищає європейські цінності", – переконаний Порошенко.

П’ятий президент України наголосив, що Росія як країна-агресор рано чи пізно відповість за свої злочини - навіть попри те, що чинна влада послідовно віддає Кремлю свідків цих злочинів. "Вони Цемаха видали, щоб зруйнувати процес, вони беркутят видали, аби зруйнувати суд над вбивцями Майдану. Нічого в них не вийде. Ми запустили процес – і Росія за атаку на Україну, за агресію проти нашої держави буде нести відповідальність", – переконаний Порошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...