Порошенко розповів, скільки йому заплатила BBC за скандальну статтю

Телерадіокомпанія BBC заплатила президенту України Петру Порошенку 50 тисяч фунтів за скандальну статтю про зустріч із лідером США Дональдом Трампом "за гроші".

Про це він сказав у прямому ефірі телеканалу ICTV у понеділок, 8 квітня, стверджуючи, що BBC хотіли "залагодити інцидент тихо і мирно", передають Патріоти України.

За його словами, журналісти також хотіли таємно заплатити йому велику суму, але Порошенко відмовився, заявивши, що всі свої доходи він завжди вносить у декларації. Також Порошенко заявив, що перерахує гроші BBC на потреби української армії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...