Портнов продовжує торпедувати політичних опонентів позовами. На цей раз під прицілом Порошенко і Парубій

Заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича – Андрій Портнов подав у Державне бюро розслідувань нову заяву про нібито злочин, вчинений п’ятим президентом України Петром Порошенком.
Андрій Портнов

Про це Портнов написав у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

“За чотирма моїми першими заявами про злочини Порошенка Державним бюро розслідувань зараз проводяться ряд першочергових слідчих дій і допитів. Враховуючи, що я теж уже був допитаний за всіма чотирма епізодами причетності Порошенка до відмивання коштів, несплати податків, узурпації влади, зловживання службовим становищем і державної зради, щоб не втрачати часу, мною подано нову заяву щодо Порошенка і Парубія”, – повідомив Портнов.

За його словами, на цей раз за результатами доказів, публічно оприлюднених у вівторок, 11 червня, на засіданні Конституційного Суду України.

“Коротка фабула в тому, що злочинне співтовариство Порошенко-Парубія сфальсифікувало документи про наявність коаліції та з метою узурпації влади незаконно призначило на ключові посади чиновників, заволодівши контролем над бюджетом та ресурсами держави”, – додав Портнов.

Раніше Державне бюро розслідувань почало попереднє розслідування за фактом можливої державної зради президента Петра Порошенка за заявою Андрія Портнова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...