Порушено 141 кримінальну справу: Кримчани відмовляються служити у ЗС РФ

Лише минулого місяця зафіксували 16 нових кримінальних справ щодо ухилення від служби в ЗС Росії жителями окупованого Криму.

Проти жителів окупованого Криму, що не хочуть служити у армії Росії порушеному 141 кримінальну справу, передають Патріоти України з посиланням на моніторинговий огляд у вересні щодо прав людини в окупованому Криму, оприлюднений Кримською правозахисною групою (КПГ).

Лише минулого місяця зафіксували 16 нових кримінальних справ щодо ухилення від служби в ЗС Росії жителями окупованого Криму.

Зазначається, що усього на кінець вересня КПГ зафіксувала 141 кримінальну справу за ухиляння від служби в ЗС РФ, що надійшли на розгляд до “судів” Криму.

За 134 з них ухвалено вироки, ще 7 перебувають на стадії розгляду.

Призовники до російської армії

«КПГ у вересні зафіксувала 16 нових кримінальних справ щодо мешканців Криму за ст. 328 УК РФ (Ухиляння від служби в Збройних силах РФ) і 9 нових вироків, ухвалених за ст. 328 УК РФ», – йдеться у повідомленні.

В 2019 році за ухиляння від служби в армії Росії були засуджені 17 жителів окупованого Кримського півострова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...